maanantai 7. syyskuuta 2015

Nyt soi #1

Viimeset puoltoista viikkoa on jostain syystä tuntunu hirveen rankoilta ja oonkin melkeen joka päivä töistä tultuani nukahtanu, vaikka mun on pitäny vaan levätä hetki. Oon esim. monelle päivälle suunnitellu paljon tekmistä, mutta kaikki on jääny. Sillä oon nukkunu kolmen tunnin päikkäreitä.

Musiikki on saanu kuitenkin jaksamaan. Aamusin kuuntelen radiota ja kotona koneella Spotifyta. Välillä myös nukkumaan mennessä on pakko laittaa kuulokkeet korville, jos meen aikasemmin nukkumaan, kun porukat.

Mutta nyt ei ollu tarkotus jaaritella, mistään "turhasta", vaan kertoa teille mun tän hetken lemppari biisejä. Oon tosi fiilis pohjalta musiikkia kuunteleva, jos biisistä tulee hyvä fiilis saatan jäädä kuuntelemaan sitä loopilla tosi pitkäkskin aikaa. Monissa biiseissä mulla tulee heti jo siinä alussa tunne, että tykkäänkö siitä vai en. Se on oikeesti tosi jännä juttu, en ittekkään oikee ymmärrä sitä.



Cheekin uusin biisi. Tykkään tästä tosi paljon ja oonkin monena yönä kuunnellu tätä loopilla. Vaikka tässä on aika surulliset sanat tykkään tästä silti.Kuulin tästä lyhyen pätkän radiossa ja oli heti pakko ettiä tää puhelimella ja ruveta kuuntelemaan. Junoa en oo hirveesti koskaan kuunnellu enkä oikeestaan Jannaakaan, mutta tässä biisissä joku vaan iski muhun. En oo aikasemmin hirveesti One Directionii kuunnellu, mutta tää soi aika paljon radiossa ja tykästyin tähän.  Tää on taas taattua Haloo Helsinki! laatua tykkään heidän musastaan tosi paljon. Hassu fakta. Rupesin 14 -vuotiaana kuuntelemaan Haloo Helsinkiä aluksi ihan vaan sen takia, että olin nähny Jeren Summerissa ja pidin häntä hyvännäköisenä. Tosi nopeesti kuitenkin tajusin, kuinka hyvää musaa he tekevät.Tää on taas yks surullinen biisi. Samalla tosi herkkä. Mutta tää tuo silti sellasen tietynlaisen fiiliksen, että tätä on vaan pakko kuunnella. En osaa tarkemmin selittää sitä. Vaikka osin iloinen ja onnellinen saatan kuunnella tätä.Tän biisin löysin Tuomas Kauhasen kautta. Evelina on laulanu Tuomaksen Himalaja -biisissä ja sitä kautta hän mainosti Evelinan ekaa omaa sinkkua. Tätäkin kuuntelen ihan fiilis pohjalta. Tosi hyvä biisi ja tykkään paljon Evelinan äänestä. Tätä biisiä odotin siitä hetkestä lähtien, kun kuulin Niken paluusta. Tai siis siitä että hän jatkaakin musan tekoa. Nikke on mun mielestä tosi taitava ja tykkään paljon hänen musastaan.En edes ymmärrä mitä tässä lauletaan. En oo jaksanu ees selvittää. Espanjan kieli on tosi kaunista ja tässä biisissä on sellanen fiilis, että tykkään siitä.


                Löytyykö teidän soittolistoilta samoja biisejä ?

p.s. kertokaa jotain teidän lempibiisejä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti