lauantai 12. syyskuuta 2015

Miniloma Tampereella

Ei ois varmaan ikinä tullu lähettyä noin vaan Tampereelle hotelliin yöks ja seikkailemaan päiväks ellei Suski ois voittanu lippuja tai no rannekkeita Särkänniemessä järjestettäviin Pingviinin 80 -vuotis juhliin.

Idea yöstä hotellissa lähti siitä, että ensinnäkin mun ois pitäny lähtee ennen kaheksaa aamulla ajamaan Tamperetta kohti. Sehän ois ollu aivan liian aikasin ja aivan liian pitkä matka aamusta. Toisekseen Suskin yöjuna oli perillä puoli kuudelta aamulla, joten joku ratkasu piti keksiä. Mulla sitten välähti, että otettasko hotellihuone yöks. 


 photo blogi_zpst28kcjpm.jpg

Mä lähin vähän ennen kuutta ajelemaan Tamperetta kohti perjantaina ja olin noin kaks tuntia siitä hotellissa. Meillä oli ihan mukava huone Hotelli Haapalinnassa. Kyseinen hotellin sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta ja 9 minuutin ajomatkan päässä Särkänniemestä. Siellä oli kanssa ilmanen parkkipaikka, joka oli mulle tärkee asia. 

Mulla ei ole hirveesti mitään vertailukohteita Suomen hotelleista, mutta mun mielestä tää oli aivan sopiva hotelli meijän tarkotukseen eli nukkumiseen. Ainoita miinuksia mun mielestä oli vaan pari pientä juttua, kuten se että meidän huoneeseen kuulu kaikki äänet käytävästä. Joo, ihan normaalia, mutta meidän oven edessä, alas menevien portaiden toisella puolella, oli mikro. Siitä lähti ainaki mun mielestä tosi kova ääni ja se kuulu kovaa huoneeseen asti. Toinen juttu oli, että aika lähellä tossa ikkunan takana meni junaraide ja ne äänet kuulu kanssa kovaa huoneeseen. Kolmas juttu oli suihkun likanen lattia tai ne seinän vierukset lattiasta.

Positiivista oli runsas ja tosi hyvä aamupala, joka kuulu huoneen hintaan. Siellä ois ollu alakerrassa myös sauna, jota ois voinu käyttää. Sekin kuulu huoneen hintaan. Ilmainen parkkipaikka. Valoisa ja avara huone, vaikka olikin pieni huone. 

 photo blogi1_zpswo9gk5u3.png  photo blogi3_zpsnj45ekgk.jpg 

Särkänniemessä oltiin noin puol yhentoista aikaan ja päästiin hyvin sisälle. Oltiin ihan fiiliksissä, kun mentiin sinne. Sillä ollaan oltu yhdessä Särkänniemessä viimeks 7 vuotta sitten luokkaretkellä. Sillon ei uskallettu käydä (lue Suski ei uskaltanut ;) )  , missään hurjissa laitteissa. Tällä kertaa kuitenkin käytiin ja se oli hauskaa. Yks laite oli vaan sellanen missä mua rupes pelottamaan tai no ei pelottamaan mut tuntu jotenkin inhottavalta ja se oli Half Pipe. En pelkää korkeita paikkoja, mutta siinä vaan tuntu jostain syystä pahalta ja olinkin silmät kiinni suuren osan ajasta.

Tornado oli taas aivan mahtava ja käytiin siinä kaks kertaa putkeen, sillä jonot ei ollu pitkiä. Tai niitä ei välillä ollu ollenkaan ja se oli ihan paras juttu. Muutkin laitteet oli kivoja, paitsi keinukaruselli, joka meni aivan liian kovaa ja siinä tuli huono olo.

Kolmen aikaan oltiin kierretty kaikki laitteet ja jutut, joissa haluttiin käydä ja suunnattiin syömään. Käytiin syömässä pizza buffetissa, eikä siinä ollu hirveest kehumista, mutta kyllä sillä nälkä lähti. Just kun oltiin haettu ruuat ja istuttu pöytään, ulkona alko satamaan ihan kaatamalla. Meillä oli siis aivan täydellinen ajotus. Tehtiinkin sitten se päätös, että lähettiin pois heti, kun oltiin syöty.


 photo blogi4_zpsienr6n7x.jpg  photo blogi6_zpsbap7vlnx.jpg

Kotimatkalla mä kävin vielä nopeesti kurkkaamassa millanen on Lempäälän Idea Park ja vastaus siihen on älyttömän iso. Kävelin sen päästä päähän ja tutkailin muutaman kaupan. Samoja kauppojahan siellä on, kun Helsingissäkin. Pakko se oli silti nähdä.


 photo blogi_zpssgvzqpbm.png

Päivä oli aivan mahtava. Oli kiva käydä huvipuistossa pitkään aikaan ja tosi kiva nähdä Suskia monen kuukauden jälkeen. Kiitos kun otit mut mukaan♥

p.s. Suski teki videon meidän päivästä Youtubeen. Tästä pääset kattomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti