keskiviikko 12. elokuuta 2015

Picnic

Maanantaina töistä päästyäni kävin nappaamassa kotoota kameran. Kaupan ja kirjaston kautta päädyin istuskelemaan rannalle Uutelaan. En ollu suunnitellu tätä sen kummemmin, vaan yhtäkkiä tuli fiilis, että voisin mennä vähäksi aikaa lukemaan kirjaa rannalle.

Kävin kaupasta ostamassa vähän jotain syötävää. Ja kirjastossa lainaamassa kolme kirjaa, joista kaikki on ällösöpöily kirjoja. Rakastan lukea hömppäkirjoja, sillä niinhin on kiva ja helppo uppoutua. En kyllä montaa sivua kerennyt lukea, sillä kuvailin koko ajan ja napostelin mansikoita. Siis niitä jotka oli syötävässä kunnossa. Tosi moni mansikka oli ihan mutanen ja lössö, joten jätin ne syömättä.

Löysin kivan ja aika rauhallisen paikan yhen niemenkärjestä. Levitin siihen huopani ja kävin lukemaan kirjaa. Sain olla tosi pitkään rauhassa, kunnes joku urpo pullonkerääjä tuli siihen häiriköimään mua. Näitä perus englantia puhuvia heeboja, jotka tulee selittää kuinka ne tykkää susta ja jäkäjäkäjäkä. Muutamaan kysymykseen vastasin ja sit hiljenin, koska kysymykset alko olla jo sitä luokkaa, että missä mä asun. Argh. 

 photo blogi1_zpslnmvdjv5.jpg  photo blogi_zps7gremvdb.png

Ihan vasta viime aikoina oon oppinu tekemään asioita enemmän yksin. Ja nauttimaan omasta ajasta. Ennen jos olin yksinäni katoin telkkaria, istuin koneella tai luin kirjaa. Toki teen näitä asioita välillä vieläkin, mutta paljon vähemmässä määrin. 

Välillä oon saattanu mennä yksin kaupungille kiertelemään ja kävelemään ympäri kaupunkia sekä tutkimaan Helsinkiä. Ennen kiersin vaan Itiksessä ja kävin ne kaupat mistä tarttin jotain läpi. Siitä sitten äkkiä kotiin. Nykyään saatan viettää kaupungilla aikaa ihan muuten vaan. Käymättä yhdessäkään kaupassa. Uskallan jopa mennä yksinäni syömään jonnekkin muualle kuin mäkkäriin.

 photo blogi4_zpsoldozdco.jpg

Nautin kyllä omasta ajasta, kun käytän sen hyödyksi tällä tapaa. Itseäni hemmottelemalla. Oli tosi hyvä fiilis, kun palasin kotiin ja koko illankin.

Osaatteko nauttia omasta ajasta ?
 Ja teettekö omalla ajalla jotain vai rentoudutteko vaan ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti