torstai 13. elokuuta 2015

Ikean ostoksia

Viime sunnuntaina lähin käymään serkun luona ja suunnitelmat muuttu lennosta. Lähdettiinkin käymään ensin Hobby Hallissa ostamassa serkulle pari juttua. Hobbari olikin aika lähellä Vantaan IKEAa, joten ehdotin että josko käytäis sieltä hakemassa mulle pari juttua. Ikeasta lähti mukaan taas aika paljon sellasta tavaraa, jota en varsinaisesti tartte. Se onkin Ikean kirous.

 photo blogi_zpsajijfcls.jpg

Mukaan lähti tällänen söpö neliön mallinen tarjotin. Aika huonot vaihtoehdot siellä oli, mutta tää oli kaikista söpöin. Hintaa tällä oli noin 5€.

Se asia jota lähdin hakemaan Ikeasta oli säilytyslaatikot. Ostin kahdenlaisia. Kirkkaita, jotka saan mahtumaan sängyn alle. Nää on kyllä aika pieniä, sillä mun sängyn alle mahtuu vaan 14 cm korkea laatikko. Mutta tyhjääkin parempia nää on. Hintaa näille tuli yhteensä ehkä noin 8 euroa. Näiden hinnoittelu oli hassua, sillä kannet ja laatikot oli hinnoiteltu erikseen.

Sit noi pinkit laatikot on tarkotettu hyllyyn tai pöydälle. Tällä hetkellä toinen näistä, jossa on noi jakajat,on pöydällä täynnä tavaraa.

 photo blogi_zpsawh8pcb0.png  photo blogi3_zpserbzefo0.jpg

Kaks maljakkoa, joiden kappale hinta oli 5 €. Oon monta kertaa kattonu näitä Ikeassa, mutta en aikasemmin oo ostanu. Nyt kuitenkin tahdoin nää, sillä oon rakastunu kaikennäkösiin kukkiin. Ja meillä ei oo kotona, kun kalliita kristallimaljakoita, joita en välttämättä aina uskalla käyttää.

Näiden lisäksi osti muutamia pikku tavaroita keittiöön. Kuten jääpalapusseja, keittiöpyyhkeitä ja pakastepusseja.

 photo blogi2_zps48jenw2s.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti