lauantai 1. elokuuta 2015

Buzzador: Veet Spawax

Pääsin Buzzadorin Veet Spawax -kampanjaan, jossa pääsin testaamaan uutta Veetin vahauslaitetta. Kampanjan mainoslause on "Salonkitulokset kotikylpylässä!"

Laitteen hienoutena on se, että se pitää vahan lämpimänä koko vahaus session ajan. Laite on söpö pieni "purnukka", jossa on mukana lasta. Lastalla saa levitettyä vahan hyvin vahattavalle alueelle.

Aloituspakkauksen suositushinta on 45,50€ ja lisävahakiekkojen 17,90€


*varoitus jalkakarva kuvia alempana* 
 photo blogi_zps1xveyn2o.png

Kiekkoina vaha tuoksui hyvälle, mutta sen sulaessa tuoksusta tuli aivan liian voimakas ja sain päänsäryn. Ikkunan avattuani pystyin kyllä käyttämään tuotetta, mutta hajuherkille tämä ei kyllä ole ollenkaan sopiva.

Sulan vahan kanssa sai olla varovainen, sillä se oli niin juoksevaa, että se lähti kyllä nopeasti valumaan lastalta. Iholle levitettynä vaha kuivui kuitenkin taas todella nopeasti, että sitä ei saanut kunnolla tasapaksuksi.

Ohjeessa sanotaan, että vaha pitäisi levittää noin 1-2mm paksuiseksi levyksi, jonka alareuna on hieman paksumpi. Paksumpi reuna helpottaa kiinni ottamista ja vahan irti repäisemistä.

 photo blogi1_zpscy5sjk8j.png  photo blogi2_zpsq0lcrftq.png

Tässä ylhäällä näkyy tilanne ennen mun vahausoperaatiota ja alla kuva jälkeen tuloksista.  Kyllä sieltä lähti muutamia karvoja pois. Mutta karvoja jäi myös paljon vielä ihoon. Sähläsin vahan kanssa yli tunnin ja tulos on tämä. En tiedä teinkö kaiken ihan oikein, mutta hermot mulla ei kestäny enää tätä sähläystä ja luovutin. Mulle liian hankalaa hommaa. 

Aluksi pelkäsin testata koko vahausta, sillä oon aika kipuherkkä. Tää ei kyllä sattunut niin paljon, kun odotin. Se oli vaan ihan pikku kirpasu. Vähän kun vetäis laastarin nopeesti irti ihokarvoista.

Jalkaan tuli myös tollasia tummemman punasia pisteitä, vaikka niitä oli ennestään jonkun verran. Niitä tulee kyllä aina lisää, kun epiloin, joten ei ollut mitään uutta. Pilkut häviävät päivässä tai parissa ja sit on taas kauniit karvattomat jalat.

 photo blogi3_zpslp4l0f4j.png

+ ihana tunne, kun lämmin vaha levitetään iholle
+ ei satu niin paljon, kun luulin
+ söpö laite
- liian vahva tuoksu 
- sotkuista
- en saanut karvoja kunnolla irti
- vaikea levittää tasaisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti