perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tallinnan ostokset


Shoppailureissulle, kun lähdettiin niin tottakai sitä tuli jonkun verran ostettua kaikkea. Osasin kuitenkin pidätellä itseäni enkä ostanu kaikkea, mitä teki mieli.

Ensimmäisenä tuli mieleen,että tarvitsen uuden isomman laukun. Suomesta en nimittäin ole löytänyt itselleni tarpeeksi nättiä ja kuitenkin sopivan hintasta laukkua. Tiedän kyllä, että nää feikit ei välttämättä kestä hirveen pitkään,mutta ajattelin iloita tästä niin pitkään kun se kestää. Laukulla oli hintaa 25 euroa ja mun mielestä se on tosi nätti feikiksi laukuksi.

Tää on ihanan iso laukku. Sisällä on yksi iso tasku, kaksi keskikokoista, joista toisessa on vetoketju. Niiden lisäksi on vielä kaksi pikku taskua. Rakastan.

 photo blogiii_zpss3j1mgch.png

Matalia juhliin sopivia kenkiä en myöskään omistanut ennestään ja kaverilla oli häät tulossa, joihin mutkin kutsuttiin. Serkku halus metsästää itselleen kauniita balleriinoja, koska kuulemma Suomesta ei saa nättejä. Noh, samalla siinä minäkin katselin ja etsin mun mekkoon sopivia kenkiä. Monet monet kengät sovitettuani löysin viimeisestä kaupasta, jossa käytiin, ihanat balleriinat.

En tiedä onko nää mitään oikeeta nahkaa tai mitään. Pinta tuntuu mokkanahkaiselta ja kengät tuoksuu nahkalle. Hintaa kengillä oli 20 euroa. Kengät oli tosta reunasta vähän tiukan tuntuset, mutta käytin näissä vähän aikaa villasukkia. Sillä sain venytettyä kengät sopiviksi.

 photo blogiii3_zpsqexn9jvh.jpg

Tottakai kaikkia perusjuttujakin tuli laivalta ostettua, kuten iso kasa karkkia ja jotain juomia. Osa meni tottakai tuliaisiksi.

 photo blogiii4_zpspud0hjer.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti