maanantai 13. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä #1

 photo blogi5_zps5ueslgcx.jpg

Olin mökkeilemässä meidän perheen mökillä, joka on oikeestaan mun isän lapsuudenkoti. Siellä tuli vietettyä porukoiden kanssa melkeen kaks viikkoa. Lähdin torstaina 18.6 ajamaan melkeenpä heti töiden jälkeen mökille. Nappasin Porvoosta Janinan, sen poikaystävän ja niitten ihanan söpön hauva vauva Boltin kyytiin. Siinä sitten ajettiin kaatosateessa Mikkeliä kohti. 

Koko loman aika säähän ei hirveesti suosinu mua. Sinä aikana jonka olin mökillä oli ehkä kolme sellasta aurinkoista päivää, joista kahtena olin koko päivän ulkona. Ja ehkä jopa rusketuinkin vähän. Muina päivinä joko satoi koko päivän, osan päivää tai oli muuten vaan pilvistä. Ei ollu yhtään kiva mökkeily sää. 

 photo blogi3_zpsvclcfgxb.jpg 

Serkkujenkin mökillä tuli vietettyä parina kolmena päivänä aikaa jonkin verran. Ja nää postauksen kolme ensimmäistä kuvaa onkin sieltä. Toinen koko loman aurinkoisita päivistä tuli vietettyä serkkujen kanssa pelaamalla sulkapalloa, hengailemalla ja ottamalla valokuvia. Illalla mentiin vielä saunaan ja siellä tulikin vietettyä pari tuntia. Samalla heitin myös talviturkin pois. Ei se vesi loppujen lopuks ollu edes kylmää, vaikka taiskin olla vaan 17 asteista. 

Onneks olin ottanu kameran mukaan saunalle, joka siis sijaitse pienen järven rannalla. Auringonlasku oli niin upea ja veden pinta melkein tyyni. 

 photo BLOGI_zpslfovmjew.jpg  photo blogi1_zpsckztz1cw.jpg

Muuten suurimman osan ajastani tuli kyllä vietettyä sisällä mökissä vesisateelta turvassa. Pelailtiin korttia, skiboota sekä katteltiin telkkaria. Yksinäni mä sitten istuin koneella, josta kattelin Netflixiä sekä suunnittelin blogin muutosta. Tuli myös luettua muutamaa kirjaakin. Toisen niistä kerkesin saada loppuun ja se oli Orange Is The New Black. Se kirja on muuten aivan erilainen, kun kyseinen sarja. Siis niin paljon erilainen, vielä en oo koskaan nähny noin muutettua elokuvaa/sarjaa, joka on tehty pohjautuen kirjaan. Kirja oli kuitenkin tosi hyvä, niinkuin kyseinen sarjakin.

 photo blogii_zpsurgfaykw.jpg  photo blogii1_zpseljld4pd.jpg

Yllä oleva kuva kyllä kiteyttää hyvin koko loman sään.

Millainen sää teidän lomalla on ollut ?  Mitä vaihtoehtoista tekemistä olette ulkoilun sijaan tehneet ?

2 kommenttia:

  1. Ootpa saannu kivoja kuvia :) toi vesi kuva missä sammaltunu vene tai joku on tosi hieno! :)

    VastaaPoista