torstai 23. heinäkuuta 2015

Häissä


Noin kaks viikkoo sitten sain kunnian kuvata mun vanhan kaverin häät. Ei olla oltu varmaan kaheksaan vuoteen tekemisissä, mutta facessa ollaan kavereita. Hän oli nähny mun ottamia valokuvia siellä ja päätti kysyä, että tulisinko kuvaamaan heidän häänsä. Mä en itse ole ollu häissä, kun viimeks joskus ala-aste ikäisenä ja oli oikeesti kiva päästä häihin sekä kuvaamaan ne.

Mulla oli pitkä aika valmistautua henkisesti tähän, mutta silti jännitin ihan hirveesti. Eihän siis valokuvaamisessa oo silleen mitään jännitettävää, mutta se tuleeko kuvista toista osapuolta miellyttäviä. Se jännitti mua ihan hirveesti ja jännittää vähän vieläkin, sillä hän ei oo kaikkia kuvia nähny. 

 photo blogi_zpsp5pm50jb.jpg

Kirkko oli sisältä ja ulkoa tosi kaunis sekä vihkimistilaisuus oli tosi liikuttava. En kyllä muista/kuullu hirveesti, mitä pappi puhui. Olin niin keskittynyt kuvaamiseen. Tuntu, että oltiin kirkossa tosi pitkään, vaikka aikaa menikin oikeesti tosi vähän. Oltiin tunnissa ulkona kirkosta sekä kerettiin ottamaan kirkon pihalla muutamat kuvat hääparista, kaasoista, bestmaneistä ja perheestä.

 photo blogi1_zps3jyn81o9.jpg  photo blogi1_zpsnk8zxk5d.png

Juhlapaikka oli koristeltu tosi nätisti. Tila oli aika pieni, mutta hyvin sinne mahtui. Ainut ongelma oli kuumuus, sillä päivästä tulikin todella aurinkoinen ja lämmin. Morsian oli ihan älyttömän kaunis ja hänellä oli täydellinen mekko.

Juhlissa viihdyin tosi myöhään ja olinkin kotona vasta yhdeltä yöllä. Sielläkin tuli kuvattua paljon, mutta kyllä mä juhlinkin ja juttelin vanhojen tuttujen kanssa.

Tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa. Ruoka oli yksinkertaista, mutta silti todella hyvää. Eikä liian raskasta kuumana kesäpäivänä syötäväksi. 

Kakun ja suuren osan kahvin kanssa syötävistä oli leiponut yksi kaasoista ja voin sanoa, että kakku oli ihan älyttömän hyvää, vaikka en ookkaan kakku ihminen. Kaikista parasta oli kyllä pienen pienet marengit. Näitä kuvia katsellessa tekee mieli marenkia lisää. 

 photo blogi_zpszfft1dbs.png  photo blogi7_zpsauinntvr.jpg


Ootteko te ollu häissä millon viimeks ?

3 kommenttia:

  1. Häät on kyllä tosi vaikeita kuvattavia! Itse en oo suostunut (vaikka useempaan otteeseen pyydetty) sillä en halua sitä morsiamen vihaa niskaani, jos kuvat epäonnistuu :D

    Mut oot kyllä onnistunut hienosti kuvissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti (: no tota mäki vähä jännitin.. mutta sit ajattelin, että kyl se tietää etten oo ammattilainen ja itse kysy. Mutta siellä häissä katteltiin jo muutamia ja onhan se nyt muutaman kuvan jo nähny. Niistä ainaki on tykänny eli toivotaan loppujenkin olevan mieleisiä (:

      Poista
  2. Sinut on haastettu! http://tahma-tassut.blogspot.fi/2015/07/sinut-on-haastettu.html ;) Ja vitsi miten kivoja kuvia!!

    VastaaPoista