tiistai 20. elokuuta 2013

Porvoossa



Perjantaina sovittiin kaverin kanssa, että lähetään Sunnuntaina valokuvaamaan jonnekkin. Siinä vaiheessa, kun kävin hakee S:n kotoaan, ei vielä tiedetty todellakaan tiedetty minne ollaan menossa kuvaamaan, mutta lähettiin vaan ajaa jonnekkin. Päädyttiinkin sitten Porvoon vanhaan kaupunkiin. Mulle se nyt oli jo toinen kerta tänä kesänä, mutta mä vaan tykkään siitä paikasta. Ne talot on ihania ja muutenkin se paikka on vaan ihana.

Muutenki oli kiva mennä sinne kaverin kanssa, joka osaa käyttää kameraa ni sain jotain muitakin ku maisema kuvia. Kiitti S mun kuvaamisesta.

Porvoo
Porvoo
Porvoo
Porvoo
Porvoo
porvoo

Päivästä oli luvattu puol pilvinen, mutta se aurinko tuli kuitenkin lämmittämään meidän päivää ja ehkä vähän liikaakin. Meille molemmille tuli ihan älyttömän kuuma ja käytiin ostaa yhestä pikku kahvilasta Jaffa pullolliset, jotka makso suolaset 2,60€/pullo. Oli pikkasen kallista, mutta oli se silti ihana nauttia siinä kesän viimesissä auringonpaisteissa terassilla istuen.

Porvoo
Porvooporvoo

Porvoosta lähettiin pikkasen vaille kuus takas Helsinkiä kohti, mutta tehtiin matkalla pieni lenkki moikkaamaan mun serkkua ja sen lapsia. Ne lapset oli heti mun kimpussa ja selittämässä koko aika jotain. On ne kyllä vaa sulosia. Siitä jatkettiin meijän "vakiopaikkaan" piknikillä. (ollaan siis oltu siinä paikassa kaks kertaa hengaamassa).  Välillä hullulteltiin ja otettiin kuvia, sen huomaakin aika monesta kuvasta.

Porvoo
Porvoo
blogi11
porvoo
porvoo

Oli tosi mukava päivä ja vietettiin ulkona varmaan joku seittemän tuntia päivästä. Paljon parempaa ajanvietettä ku istua kotona kattomassa leffoja. Tekiski mieli olla koko ajan ulkona vielä ku on hyvät ilmat, mut ei oikeen jaksa koulun jälkeen tehdä hirveest mitään.

Tähän loppuun viel tän hetkiset kynnet.

Porvoo

Biisi: Ellie Goulding - Burn

~ Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti