tiistai 13. elokuuta 2013

Sade kuvastaa hyvin mielialaa

Ei oo varmaan mikään uusi uutinen, että mullakin on koulut jo alkanu. Mulla alko koulu jo viimeviikon torstaina ja ihan suoraan lukujärjestyksen mukasesti.

Lähihoitaja opinnot siis jatkuu nyt viimestä vuotta ja todellakin toivon, että jaksan tän vuoden kunnialla loppuun asti. On tuntunu todella vaikeelta herätä aamusin kuudelta kouluun, nimittäin mulla on alkanu, ja tulee alkamaan seuraavat kuus viikkoa, puol yheksältä aamulla ja loppuu varttia vaille neljä.

Viimenen opiskeluvuosi tarkottaa sitä, että koulutusohjelmassa ollaan. Se koulutusohjelma, jonka mä valitsin on Lasten ja Nuorten hoito ja huolenpito. Ala on kyllä sellanen, joka mua kiinnostaa ihan älyttömästi, mutta koulu on muuttunu ihan älyttömästi viimevuodesta. En kyllä sano, että viimevuodessakaan olis hirveesti mitään kehumista, mutta silti. Meijän koulun yhdistymisen jälkeen kaikkien menny päin sanonko mitä. Ensinnäkin ensimmäinen muutos, joka tuli jo keväällä voimaan oli meidän koulun nimi Stadin ammattiopisto. Siis voiko olla tyhmempää nimeä. Toiseks ennen meillä sai jäädä täydennettäviä kursseja ja silti me päästiin työssäoppimiseen. Piti vaan olla etenemisen este kurssit suoritettu, nytten se ei oo mahollista enää. Sitte yks muutos oppimistekniikassa. Meillä on nyt käytössä, joku ihmeen "ongelma pohjainen oppiminen", se tarkottaa sitä, että etitään itte tietoa siitä mitä meidän pitää oppia kyseisellä kurssilla. Tehdään tää kaikki siis ryhmissä. Ja kaikki opiskelu tapahtuu sykleissä. Ja syklejä on, joka viikko joku erilainen. Itte opin parhaiten, jos opettaja pitää "luentoja", mutta ei eihän sellanen käy enää päinsä.

Tän viikon sää kuvastaa todella hyvin mun tän viikon ja viimeviikon mielialoja. Kaiken tän lisäks nimittäin mulla on ollu jo viikon jalka kipeenä. Äiti veikkaa, että siinä ois marssimurtuma. Kaikista inhottavinta on, että en pysty kävelee kunnolla, istuu kunnolla paikoillaan enkä ajaa autoo kunnolla, kun aina sattuu jalkaan. Paikaallaan oleminenkin sattuu. Harmittaa ihan älyttömästi, nimittäin on vaikee keskittyä mihinkään.




Ainut valopilkku tai sateenkaari, kutenki kuvissakin on. On tällähetkellä ollu Cheekin uusin biisi Timantit on ikuisia. Oon kuunnellu kyseistä biisiä luupilla perjantaista lähtine ja osaanki varmaa jo sen kokonaan ulkoota. Hupsis! Mut ei sille voi mitään se biisi on vaan niin ihana♥

~ Laura

sadesää


sadesää


sadesää


sadesää


sadesää


sadesää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti