sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viikonloppu Lahdessa

Kolme viikkoo sitten kävin Riikan luona Lahdessa vierailemassa. Lähdin perjantaina jo yhden aikaan ajamaan Lahtea kohti ja saavuin perille vähän jälkeen kahden. Saatoin ehkä vähän eksyä Lahdessa, vaikka käytinkin navigaattoria. Hups. Löysin kuitenkin nopeesti, sitten oikeeseen paikkaan. Ja siitä sitten lähdettiinkin Riikan kanssa samantien shoppailemaan Kärkkäisille, jossa mä oon kerran aikasemmin käyny. Siellä vierähtikin pari tuntia ja meille kerkes tulee nälkä. Suunniteltiin menevämme yhteen kiinalaiseen syömään, mutta siellä ei ollutkaan buffettia, joten jätettiin välistä. Ajettiin sitten takas Riikalle ja käytiin viereisestä Lidlistä ostamassa ruokaa.

Illalla ruvettiin meikkaamaan ja juotiin lasilliset skumppaa. Samalla katottiin telkkarista myös Lupaus -leffa, joka oli yllättävän hyvä. Jossain kymmenen jälkeen lähdettiin sitten kaupungille viettää iltaa. Onneks Riikka asuu ihan keskustassa niin ei ollutkaan hirveen pitkä matka minnekkään. Pidettiin hauskaa ja tanssittiin paljon. Lähettiin kuitenkin aika ajoissa jo nukkumaan.

Aamulla herättiin vähän jälkeen kymmenen ja koomailtiin vähän aikaa. Syötiin siinä aamupalaa ja valmistettiin meille ruokaa, joka jätettiin hautumaan uuniin. Sillä aikaa lähettiin shoppailemaan ja kierreltiinkin joku melkeen pari tuntia kaupoissa. Syömisen jälkeen lähettiin vielä käymään muutamassa kaupassa ja kävelttiin ihanassa lumisateessa (not). Pikkuhiljaa mä aloin siinä sitten pakkailemaan ja vähän neljän jälkeen suuntasin kotia kohti. Halusin nimittäin viettää sunnuntain kotona, sillä maanantaina olin alottamassa työt, joten oli ihan pakko ottaa rennosti viimenen päivä ja ladata akkuja. Mutta kiitos Riikka, kun huolit mut sinne. Oli tosi kivaa ja pitää tulla joskus toiste, jos mut huolit sinne uudestaan.

 photo blogi_zps94f3ddda.png
Meidän luksus illallinen riisiä-maissia sekä nugetteja // Meidän kultahippu skumpat // Mun "synttärikakku" // Lauantain ruoka juureksia ja lihaa uunissa haudutettuna

 photo blogii6_zps0855d6e1.png
Kärkkäisillä // Iltaa viettämässä x2 // Lähdössä ulos (hissiselfie) // Läläslää

 photo blogii4_zps61ad33de.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti