sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Eläimellistä menoa

Tässä muutama  siis aika monta kuvaa mun eräältä kuvausreissulta joulukuun viimeiseltä päivältä. Lähdin ihan sponttaanisti vaan kuvaamaan, pähkinöiden kanssa, lintuja ja oravia. Viivyin reissulla yli kaks tuntia, vaikka mun oli vaan tarkotus kävästä ottamassa muutama kuva. Jäin vaan jotenkin siihen fiilikseen kiinni, kun linnut uskalsi tulla ottamaan kädestä pähkinöitä. Se oli jotenkin vaan ihan mahtava tunne.

Siinä kävi myös monia muita ihmisiä ja juttelinkin heidän kanssaan samalla. Pari vanhempaa miestä kävi keskustelemassa mun kanssa linnuista ja sainkin heiltä paljon tietoa kuvaamistani linnuista. Sillä tunnistin, vaan sinitiaisen ja talitiaisen sinne mennessäni. Nyt tiedän kuvanneeni kuusitiaisia, punarintaa sekä hippiäisiä. Monista muistankin linnuista puhuttiin.

Yks asia mua koko tilanteessa harmitti. Nimittäin yhdessä vaiheessa siihen tuli kaksi lapsinen perhe ja lapset tuli ihailemaan lintuja. Heillä oli myös pähkinöitä mukana ja lapset halusivat ruokkia lintuja. Kyllähän nyt kaikki tietää, että ei pienet lapset välttämättä osaa olla tarpeeksi paikoillaan, että lintu laskeutuisi heidän kädelleen. He kuitenkin olivat siinä ihan nätisti eivätkä pelotelleet lintuja pois. Yhtäkkiä siihen ilmesyi eräs nainen, joka rupesi "rähisemään" lasten vanhemmille, että kutsukaa lapset pois, että linnut saa syödä rauhassa. Lapset olivat kuitenkin ihan nätisti, he saattoivat ehkä varovasti lähestyä lintuja, mutta eivät todellakaan pahoissa aikeissa. Lapset olivat muutenkin todella iloisia ja nauttivat linnuista ja siitä, että he saivat yrittää ruokkia niitä. Nainen kiukutteli siinä hetken aikaa ja lähti kuitenkin pois. En tiedä paljon lapset ymmärisvät siitä, mitä tämä nainen heidän vanhemmilleen sanoi, sillä he taisivat olla ruotsinkielisiä tai kaksikielisiä. Toivon kuitenkin etteivät he olisi ymmärtäneet, sillä he olivat muuten niin onnellisia.

 photo blogi9_zpsd7737ea0.jpg  photo blogi8_zpsb6e9cb10.jpg  photo blogi7_zpsf699818f.jpg  photo blogi6_zps329a91ae.jpg  photo blogi5_zps2bbaa812.jpg  photo blogi2_zps017238e7.jpg  photo blogi1_zps5c0f990b.jpg  photo blogi4_zps0772b15f.jpg  photo blogi3_zps3c2c0dfb.jpg  photo blogi_zps2edc89ea.jpg

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihania, varsinkin noi oravakuvat! :3 Olipa inhottava tuo rähisijänainen... Luulis nyt ettei olis mitään sanottavaa, jos lapset on rauhassa eikä säikytä lintuja pois, niinku se ite teki. Ihanan pituiset kynnet sulla muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: niimpä, mä ittekki meinasin jo sanoo sille pari valittua sanaa mutta sain pidettyä suuni kiinni. Mäki tykkäsiin noitten pituudesta mutta en saanu kunnolla poimittua lattialta enää pikku tavaroita :D

      Poista