keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tyttöjen ilta

Hupsista. Tästä tyttöjen illasta on jo yli kuukausi. Kuvat olin unohtanu muokattuina kansioon ja antanu niitten hautatua muiden kuvien joukkoon. Hyi mua. Iltana/ päivänä tää oli tosi hauska ja meillä oli ihan mahtava ilta. Ainaski mun mielestä.

Suskin mä tapasin jo aikasemmin päivällä ja me mentiin yhdessä kauppaan. Käytiin ostamassa illaks ruuat ja vähän lisää herkkuja meidän kekseihin. Kaupassa käynnin jälkeen tultiin meille ja ruvettiin leipomaan, omnomnom niiin hyviä, keksejä. Haluttiin kokeilla muutamia uusia makuja, joita kumpikaan meistä ei ollu aikasemmin maistanu. Keksitaikina tehtiin tällä reseptillä. Niillä muutoksilla, että tehtiin taikinaa kolminkertanen määrä. Kuulostaa paljolta ja niinhän se olikin, mutta meillä oli niiin paljon kaikkia täytteitä kekseihin. Niihin nähden määrä oli sopiva.  Marianne -kekseistä tuli semmosia, joista kukaan ei ollu varma et tykättiinkö me vai ei, mutta kyllä niitä syömään pysty.

 photo blogi_zps3ed32ba0.png  photo blogi1_zps8375b8af.png

Siinä sitten katseltiin jotain vanhoja salkkareita, kun ei leffaakaan viittitty ruveta kattomaan niin vähäksi aikaa, kun odotettiin Riikkaa saapuvaksi töistä. Melkeenpä heti kun hän pääsi sisälle ni ruvettiin kokkaamaan meille ruuaks tortilloja. Nomnomnom hyvää ruokaa. Juteltiin samalla kaikkien kuulumisia, kun ei oltu pitkään aikaan nähty yhessä. Siinä sitten nomnom syötiin ja juteltiin.

Sitten ruvettiin miettimään mitä seuraavaksi. Leffa, peli vai mitä? Päädyttiin ottamaan meistä uutta yhteiskuvaa, sillä uusin yhteiskuva meistä on varmaan lukion tokalla luokalla otettu ja aika huono laatunen. Siinä sit päädyttiin hassuttelemaan ja pitämään hauskaa kameran edessä. Naurettiin ihan hirveesti.  Kiitos oli älyttömän kiva ilta. (vaikka vasta nyt kirjotankin)

 photo blogi2_zpsb3a17086.png  photo blogi9_zps29d35718.jpg  photo blogi10_zps1d4ce3f6.jpg

4 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa! Oiii, kumpa mäkin olisin ollut syömässä noita keksejä, näyttää HERKULLISILTA! ♡

    VastaaPoista
  2. Ooh mitä herkkuja! Tosi hienoja kuvia tääl sun blogissa! :)

    VastaaPoista