sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mennään markkinoille + valokuvia


Tän koko viikon on oikeestaan ollu kaikki päivät pilvistä ja sateista, ni en oo päässy kuvaamaan. Eilen oli vaan hieman pilvistä ni päätin sit lähtee kuvaamaan, ku en oo kunnolla vähään aikaan päässy.

Torstaina otin taas suunnaks Mikkelin, ku lähettiin ettimään Mallulle mekkoo. Tuli ittekkin ostettuu yks uus toppi ja neule. Mikkelistä tultiinki meijän mökille viettää sauna ja mökki-iltaa. Saunassa oltiin keskiyöllä ja sen jälkee viel valvottiin kolme tuntii. Perjantaina sit oli herätys ysiltä ku oltiin menossa Ristiinan markkinoille. Mulla oli kello soimassa ysiltä, mutta siinä vaiheessa ku Mallu mut herätti ois mun kellon pitäny jo soida, mutta eipä se niin tehny. Olin tainnu unissani sammuttaa kellon HUPS!



Markkinoilla ei oikeen ollu mitään ihmeellistä. Hirveesti sinne on tullu niitä ulkomaalaisten feikkivaatekojuja. Niitä siellä oli varmaa lähemmäs 10.  Sieltä ostin pari paitaa, aurinkolasit ja vähä herkkuja.





_________________________________________________________







Lakkasin tossa pari päivää sitte kynnet. Ennen ku alotin niitä lakkailemaan oli sellanen tunne, et pakko saada niihin glitter -lakkaa. Tälläsethän niistä sitten tuli, sen jälkeen ku etin vähä inspiraatiota youtubesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti