tiistai 2. helmikuuta 2016

2015

 photo tammikuu2015_zpseaf5mfvo.jpg
Tammikuusta mulla oli yllättävän vähän kuvia. Uuttavuotta tuli juhlittua Riikan kanssa ja valvottiin myöhään. Pidettiin hauskaa ja käytiin ulkona kattelemassa ilotulituksia, kuvattiin myös kivoja valotuskuvia.  Kävin myös parissa työhaastattelussa kuukauden aikana ja viimeisessä haastattelussa tärppäs. Sain 5 kuukauden sopimuksen mun vanhaan harjottelupaikkaan.
 photo helmikuu2015_zpsr2drr0td.jpg
Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna matkasin Lahteen Riikan luokse käymään. Pidettiin mukava viikonloppu. Käytiin shoppailemassa, tehtiin hyvää ruokaa, juhlittiin vähän jälkikäteen mun synttäreitä ja biletettiin. Aloitin myös työt helmikuun ensimmäisenä maanantaina ja olin ihan fiiliksissä, mutta jännitti ihan hirveesti. Kohta tulee samassa työpaikassa vuosi täyteen ja ei kyllä yhtään tunnu siltä. Kirjottelin myös postausta uusista työvaatteista ja niiden mukavuudesta. Tuli myös nähtyä kavereita ja käytyä elokuvissa. Alkuvuodesta blogasin tosi vähän, mutta kuvia tuli kuitenkin otettua paljon.
 photo maaliskuu2015_zpsvucaxc1z.jpg
Maaliskuussa alko jo aurinko lämmittää ja lumet suli. Kokeilin ensimmäistä kertaa leipoa pätkis-juustokakkua ja ostin itselleni kukkia piristykseksi. Nautin myös kevään ensimmäisistä auringonsäiteistä koiran kanssa lenkkeillessä. Suski vieraili pitkästä aikaa helsingissä työharjottelun merkeissä, joten mekin nähtiin useammin. Käytiin elokuvissa ja ottamassa valokuvia. Ja mun lemppari, pelattiin ilmakiekkoa sekä kikatettiin mahat kippurassa.
 photo huhtikuu2015_zps2wxldch8.jpg
Huhtikuussa tulikin tehtyä, vaikka mitä. Pääsin Hopottamaan Tuffen kanssa uutta koiranruokaa, joka ei kylläkään meidän nirsolle maistunut. Postasin mut vallanneesta Muumimaniasta, joka on kyllä vallannut monet muutkin. Käytiin Suskin kanssa Porvoossa kuvausreissulla, valon määrän lisääntyessä. Voitin myös liput Riku Nieminen ja ystävät -stadup keikalle, joka oli muuten ihan mahtava. Käytiin myös messuilemassa Lemmikki -messuilla. Vai mitkä lienee, niitähän oli kuitenkin jotkut viidet eri messut samaa aikaa. Ja olin järjestämässä yhtä kynsimiittiä. Oli ihan tosi kiva tavata samanhenkikisiä kynsihörhöjä.
 photo toukokuu2015_zps4cyuvlst.jpg
Kävin useaan otteeseen seuraamassa tässä lähellä olevaa joutsenen pesää ja munien kehitystä. Harmi, etten koskaan nähnyt niitä ihania poikasia. Valokuvasin paljon enemmän säiden lämmitessä ja opettelin nauttimaan omasta seurastani. Kävin pitkällä kävelyllä yksinäni kameran kanssa. Seurasin paljon myös kesän saapumista luonnossa ja vietinkin töiden lisäksi ulkona, jonkin verran aikaa. Sain tietää saavani työsopimukseeni jatkoa ja kivi vierähti sydämeltä.

 photo kesaumlkuu2015_zps6jmmju0m.jpg
Kesäkuun aikana tuli taas tehtyä paljon kaiken näköistä jokapäiväisten töiden lisäksi. Kävin tapaamassa ystävääni vanhan kouluni kentällä järjestetyssä mätsärissä. Kesäkuun alussa oli myös pitkään odotettu Live Aid konsertti, jossa käytiin äidin kanssa. Olin hommannu meille ihan täydelliset paikat. Nähtiin hyvin lavalle, mutta ei kastuttu sateessa. Juhlin myös Riikan valmistumista ja tietoa omasta vakinaisesta työsopimuksesta, jonka saisin elokuussa. Juhannusta vietin mökillä perheen ja serkkujen kanssa. Mökillä tuli jonkun verran valokuvattua, mutta sää kyllä rajoitti paljon tekemistä.
 photo heinaumlkuu2015_zpsii6b2sxl.jpg
Heinäkuussa tein ehkä vuoden 2015 parhaan ostoksen, kun ostin kameraani Fish Eye -objektiivin. Olen edeelleen aivan rakastunut siihen. Sain aivan uudenlaista intoa valokuvaukseen tämän takia. Kävin pikavisiitillä etelässä elikkä Tallinnassa serkkuni kanssa. Tästä on selkeästi tulossa perinne. Sain myös kunnian kuvata vanhan ystäväni häät. Jännitin tätä aivan älyttömästi, mutta kaikki meni hyvin. Heinäkuun arkipäivät menivät töissä, mutta itse asiassa se oli aivan mukavaa, kun sai olla kuitenkin ulkona.
 photo elokuu2015_zpsbt9vlpl5.jpg
Elokuussa vietin enemmän aikaa itseni kanssa kuin ikinä tehden jotain muuta kun koneella istumista. Kävin pienellä Pickicillä, valokuvaamassa monesti ja syömässä kiinalaista. Kävin myös varmaan ekaa kertaa ikinä kaverin kanssa Haltialan kotieläinpihalla. Myös extemporee reissu mökille keskellä yötä viikonlopuksi oli aivan mahtava idea. Sain aivan ihania valokuvia ja nautin kesän viimeisistä auringon säteistä.

 photo syyskuu2015_zpsdskp2bvt.jpg
Syyskuussa tein Suskin kanssa reissun Tampereelle, koska hän voitti liput Särkänniemeen. Otin hotellihuoneen yöksi ja kävin hakemassa viiden jälkeen aamuyöstä Suskin sinne. En muuten enää ikinä aja kaatosateessa pimeällä vieraassa kaupungissa. Oli kyllä ihan paras reissu pitkään aikaan. Kävin myös erinäisten sattumien kautta ensimmäistä kertaa Kissakahvilassa, joka on muuten niin ihana paikka. Tein myös pitkän kävelyretken yksinäni ympäri keskustaa valokuvaten.
 photo lokakuu2015_zpsew3letjt.jpg
Lokakuussa valokuvasin ensimmäistä kertaa ikinä revontulia ihan täällä helsingissä. Kävin messuilemassa kavereiden kanssa ja toistamiseen kissakahvilassa, koska se ihanuus. Serkkuni vei minut etukäteis joululahjaksi katsomaan Ela Showta. Ela♥ Kävin myös viettämässä aikaa Linnanmäen valokarnevaaleilla. Tässäkin kuussa tuli vielä kuvattua aika paljon. Käytiin myös kuvaamassa Riikan koruja sekä ottamassa ihanan syksyisiä kuvia toisistamme.

 photo marraskuu2015_zpsjfggz2fe.jpg
Marraskuussa juhlin serkkuni tupareita/synttäreitä. Näin myös Nikke Ankaran livenä ja sain yhteiskuvan hänen kanssaan. Työporukan kanssa käytiin päiväristeilyllä Tallinnassa ja oli jännä nähdä, miten erilaisia ihmiset on siviilissä. Kävin samana viikonloppuna paleltumassa joulukadun avajaisissa, mutta olihan se ihan mukava tapahtuma. Sain myös ensimmäisenä adventtina pystyttää rakkaan joulukuuseni.
 photo joulukuu2015_zpsnr4fx7en.jpg
Joulukuussa tehtiinkin pikkuhiljaa kaikenlaisia jouluvalmisteluja kotona ja töissä. Pitkästä aikaa mulla oli joulufiilistä, vaikka muille jakaa. Askartelin itse paljon joulukortteja, leivoin monet joulutortut. Sytytin kynttilöitä ja jouluvaloja vähän joka paikkaan. Otin aivan älyttömän söpön kuvan Tuffesta. Ja näin pitkästä aikaa Suskia ja Riikkaa yhtäaikaa. Joulukuussa olin puoleen vuoteen ensimmäistä kertaa lomalla kesän jälkeen. Ja se tulikin tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti