sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hopottajat: Myllyn Paras Pannukakkujauho

Pääsin mukaan Hopottajien Myllyn Paras Pannukakkujauho -kampanjaan.  (linkki kamppanjan sivuille)

Ihan ensimmäisenä lähdin testaamaan suolaista pannukakkua. En muista koskaan syöneeni suolaista pannaria, joten tää oli ensimmäinen kerta ja jännitin aika paljon. Oon tosi surkea testaamaan uusia ruokia, joten tää oli kiva kokeilu.

 photo blogi1_zps8kluiukz.jpg

Suolainen "pizza" pannari

1 ps Myllyn Paras pannukakkujauhoa
9dl maitoa
400g jauhelihaa
70g tomaattipyrettä
150-200g juustoraastetta
8 kirsikkatomaattia
mausteita omanmaun mukaan

Paistoin ensimmäisenä jauhelihan ja maustoin sen suolalla ja chilillä sekä lisäsin tomaattipyreen. (tää oli jo niin hyvää, että oisin voinut syödä sitä pelkästään) Sekoitin pannukakkujauhon ja maidon turpoamaan hetkeksi. Leikkasin kirsikkatomaatit neljään osaan. 

Jauhelihan, tomaatit ja juustoraasteen levitin pellille ja kaadoin pannaritaikinan päälle. Uuniin 200 astetta 25 minuuttia.


 photo blogi2_zpsuukoe0wo.jpg  photo blogi3_zpsazmhctj1.jpg

Tykkäsin tästä tosi paljon, vaikka jännitinkin tuleeko tästä sellasta mitä en söisi. Oon nimittäin aika nirso. Mutta tää oli oikeesti hyvää. Tää maistu aivan pizzalta, mutta oli eri kuitenkin vähän erilaista. Kyllä voisin kuvitella tekeväni tätä uudestaan, ehkä kinkulla. Munhan oli aluksi tarkoitus tehdä puolet ja puolet kinkkua ja jauhelihaa, mutta jauhelihaa olikin niin paljon, että päädyin tekemään pelkästä jauhelihasta.


 photo blogi4_zpsizop571u.jpg  photo blogi_zps35kp8vsp.jpg

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa hyvältä! :-) Pitää varmaan joskus kokeilla, kun alkaa vähän tympimään jo tuo "tavallinen" itse tehty pitsa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D tää oli niin hyvää, että oon syöny kohta yksinäni sen pellisisen.. aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi :DD

      Poista