sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hopottajat: Myllyn Paras Pannukakkujauho part 2

Pääsin mukaan testaamaan Myllyn Paras Pannukakkujauhoja Hopottajien kampanjaan.

Edellisessä postauksessa kerroin reseptin suolaiseen pannariin ja nyt tein tavallisen pannarin.

 photo blogi6_zpsqjxuawtf.jpg

Resepti

1 ps Myllyn Paras pannukakkujauhoa
9dl maitoa
2rkl voita

Sekoitin pannukakkujauhon ja maidon sekä voin sulatettuna. Annoin seoksen turvota hetken. Uunissa 200 astetta ja 25 min tai kunnes pinta on kullanruskea.

Pannarin kanssa söin omenahilloa ja kermavaahtoa. Nam. Pannari maistui hyvältä, mutta oli hieman kovempaa kuin itse tehdystä taikinasta.

 photo blogi5_zps2sn59rsd.jpg  photo blogi_zps9i42pfzz.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti