sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulukadun avajaiset

Sunnuntaina 22.11 oli Helsingissä oli joulukadun avajaiset Aleksanterinkadulla ja  Senaatintorilla. Tapahtuma aika oli ilmoitettu väärin ja sainkin odotella puoltoista tuntia kylmässä merituulessa tapahtuman alkamista. Välillä kävin lämmittelemässä kaupoissa, kun tuli niin kylmä.
En tiedä mulla tais olla odotukset aika korkealla tän suhtee, mutta ehkä tää tapahtuma oli vähän pettymys. Muutama esitys Tuomiokirkon portailla, joista odotetuin oli Diandran. 

 photo blogi_zpsvost2hex.jpg  photo blogi1_zpsdiulg3rh.jpg

Tapahtumassa oli ensiintymässä joku sirkuskoulu tai joku sellanen. En muista ihan tarkaan keitä he olivat. He kuitenkin esittivät tulishown ja taikurishown. Näiden lisäksi oli yhteislaulua, Pelastusarmeijan keräyspadan siunaaminen, kaupungin johtajan puhe ja jouluvalojen sytytys. Ja huipennuksena kulkue Aleksanterinkadun läpi.

Mä lähdin itse heti Diandran esityksen jälkeen kävelemään kohti Stockmannia, koska en jaksanut jäädä kuuntelemaan mitään puhetta. Kerkesin näkemään kuitenkin valojen sytytyksen ja käymään sen jälkeen vielä kiertelemässä vähän Stockmannilla. Näin jopa sen kulkueenkin vielä vaikka luulin sen jo menneen ohi. Siitä en kuitenkaan saanu yhtään julkaisukelpoista kuvaa, kun oli jo niin pimeää eikä ollut aikaa säätää kameran asetuksia.

 photo blogi4_zpsyryuob0u.jpg  photo blogi3_zpsfrezns5v.jpg
 photo blogi1_zps8ow7gaze.png
 photo blogi5_zpsmxjizfdv.jpg  photo blogi7_zpsgu50gmdy.jpg

Kaikki noi keskustan jouluvalot on oikeesti pelkkää rakkautta. Mä rakastan jouluvaloja ylikaiken ne on niin nättejä. Stockamnnin vieressä kävelykadulla olevat joulukuuset on niin nättejä. Tykkään niistä ihan hirveesti. Ne on täynnä lämpimän sävyisiä jouluvaloja, mutta siellä täällä tuikkii kylmän valkoiset valot.

 photo blogi_zpslyg5hkuo.png


Mitä on teidän lempijutut joulun odotuksessa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti