maanantai 16. marraskuuta 2015

Päivän piristyksiä

Tää päivä alko huonosti jo eilen. Sain joskus eilen illalla työkaverilta viestiä, että kolmas työntekijä meijän ryhmästä on pois tänään. No ei siinä mitään, pakko tehdä kahdestaan töitä koko päivä. Onneks meiltä oli aika moni pois, joten paikalla oli vaan 14 lasta. Työpäivä meni ihan hyvin, vaikka jouduinkin olee ylitöissä.

Töiden jälkeen lähin ettimään Itiksestä yhtä kynsilakkaa, mutta en löytäny. Yritin myyjiltä kysyä löytyiskö sitä varastosta ja he vastaavat ei oota. Vaivautumatta edes katsomaan varastosta ja sattumalta tiesin, että hyllyn alla oli kynsilakkoja. No siinä rupes sit ihan pikkasen ärsyttää ja pistinkin asiasta palautetta netin kautta heti. Siitä ajattelin, että saan ärsytyksen pois ja meen kattomaan cittarista ittelleni pienen palan kakkua, mutta kahvio oli kiinni. Rupes ärsyttää vaan lisää ja ostinkin sitte kokonaisen kakun kylmähyllystä. Sen lisäksi ostin uusimman muumimukin, kukkia ja mariskoolin, joka oli alennuksessa. 

Nää piristikin päivää tosi paljon. Nyt oon illalla syöny hyvää ruokaa, kattonu Vampyyripäiväkirjoja sekä syönyt kakkua. Nyt on kaikki hyvin ja kohta meen nukkumaan, että jaksan huomenna töissä.

 photo blogi_zpsvgy7wto7.jpg  photo blogi_zpsjw1qrwrs.png  photo blogi1_zpsg7ucw8wm.jpg  photo blogi4_zpseieiret1.jpg  photo blogi5_zpswwom4upx.jpg  photo blogi6_zpsxsvnypkq.jpg

4 kommenttia:

  1. Olipa inhottava päivä, toivottavasti tää on parempi :-) Ja hei, meillähän on samat harrastukset, mäkin oon viime päivät katsonut Vampyyripäiväkirjoja! Mitä kautta katot? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokaa tuottaria (: mutta oon kyllä joskus nähny telkkarista nää jaksot..

      Poista
  2. Ihania kuvia!! Ylityöt on ikäviä, mutta jospa niitä rentoja päiviäkin olisi tiedossa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo... onneks en hirveen pitkään joutunut olemaan (: Itse asiassa päivä oli ihan rento, vaikka oltiin kahdestaan. Kiitos (:

      Poista