maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden viimeinen päivä

Viime vuoden viimeinen päivä. Kliseinen sanonta. Sehän oli vaan pari päivää sitten, eikä oikeestaan tuntunut millään tavalla erilaiselta kuin muutkaan päivät. Ainoa ero oli normaaliin keskiviikkoon se, että illalla alkoi kauhea välke ja pauke. Ja se kuinka paljon Tuffe pelkäs.

Vietin Uuden Vuoden aattoillan Riikan kanssa meillä kokkaamalla kiinalaista ruokaa meidän omalla tyylillä. Tehtiin ehkä hieman liikaa ruokaa, kun innostuttiin vähän.  Tehtiin kahta eri ruokaa kana-kasvis-nuudeli wokkia sekä rypsiporsas-kasvis paistosta, riisin ja hapanimeläkastikkeen kanssa. Kaikki maistu tosi hyvälle, mutta se nuudeli ruoka meni ehkä vähän liian ylikypäsksi.

Sen jälkeen, kun oltiin syöty itsemme ihan ähkyyn ja oltiin levätty vähän aikaa. Ja mä olin meikannu. Lähettiin autolla kattomaan Herttoniemestä yhdeltä kalliolta ilotuksia, sillä sieltä näkee koko keskustan ilotulitukset. Vaikka mun kameralla niistä ei saanu kunnon kuvia, näytti ne todella kauniilta. Muutamista läheltä ammutuista ilotulitteista sain kuitenkin muutaman kuvan. Käytiin myös yön aikana kuvaamassa erinäkösiä pitkävalotuskuvia, joissa piirrettiin kuvaan valolla ensin vuosiluku ja sitten testattiin kaikkea muutakin, kuten valoympyröitä ja muita sekasotkuja. Meillä oli tosi hauskaa.

Ennen yhtätoista tultiin, kuitenkin takas sisälle sillä Riikan varpaat meni ihan jäähän. Tarkotuksena oli lämmitellä vähän vaille kahteentoista ja sitte palata ulos, mutta jumitettiinkin sisällä kahteentoista asti. Kaheltatoista avattiin kuohuviinipullo ja vähän juhlistettiin Uuden Vuoden vaihtumista. Lähdettiin vielä, joskus yhden ja kahden välillä kuvaamaan ulos ja joskus kolmen aikaan mentiinkin jo sitten nukkumaan. Kiva lopetus kivalle vuodelle.
 photo blogi1_zpsd76c4aab.png  photo blogi7_zps2d2066e1.jpg  photo blogi_zps2b2adffc.png  photo blogi9_zps4fc5c027.jpg  photo blogi5_zps64254737.jpg  photo blogi2_zps5ee95f95.jpg  photo blogi4_zps0f801fc0.jpg

1 kommentti:

  1. Moikka! Tein blogin eilen ja kaipaisin vinkkejä, lukijoita ja muutenkin näkyvyyttä blogilleni. Viittisikkö käydä kurkkaamassa?:) Kyseessä siis lifestyle/vaihtari -blogi

    http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista