tiistai 8. tammikuuta 2013

Hyvä viikon aloitus




Tää viikko ei oo kyllä hyvin alkanu. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nukuin varmaa noin neljä tuntii. Aluks pyörin sängyssä varmaa tunnin ja sit heräsin neljältä kuumuuteen ja sen takii valvoin varmaa puol tuntii. Kellon soiton jälkeen kaikki alko menee alamäkeen. Hiuksii suoristaessa käytin sellasta uutta ainetta hiuksiin joka pitää hiukset suorempana pitempään ja suojaa kuumuudelta. Ni sitä, ku meni lattialle siitä tuli ihan helvetin liukas ja mä vetäsin lipat siinä. Sen jälkeen mulla on ollu varvas niin kipee, et on hankala kävellä kengät jalassa.
Tän päivän asu
Tänään sit menin kouluun ihan turhaa puolekstoista tunniks. Siinä ei ollu mitään järkee mut en mä voinu ottaa poissaolojakaan, koska ei mulla oo kouluu ku 3 viikkoo ennen ku meillä alkaa sit taas työharjottelu. Siitä lähtein ku tulin kotiin ni oon vaan lagannu koneella, koska ei oo voimia tehä mitää.. Ja nukkuakkaan en saa, koska unirytmi on muuten ihan sekasin.

Kävin lauantaina yksikseni siellä alennusmyynneissä, mutta enpä löytany alennuksesta mitään muuta ku 2 kynsilakkaa. Loput kaikki oli sit normi hintasii tuotteita. Kiertelin itiksessä varmaa joku kolme tuntii, mut sit kyllästyin ku ei löytyny mitään kivaa enää.
Pukukopissa oli niin kiva valaistus, ni oli pakko ottaa kuva



Tässä on nyt sit vähän näitä mun ostoksia. Eli ostin uuden Sunsilkin kuivashamppoon, ku edellinen oli loppunu. Nivean Body Lotionii, ku edellinen oli loppu. Loréalilta Studio Silk&Glossy, tollanen hiuksiin suihkutettava aine, joka pitää hiukset pitempään suorina(LIUKASTAA LATTIAN !!). Sit kaks Nivean dödöö. Ja sit kolme uutta kynsilakkaa <3 Kirkas nyt on ihan normaali Top coat, keltanen on kans ihan normaali ja sit toi sininen on sellanen halkeileva.

Sit ostin GinaTricotista tälläsen ihanan neuleen. Oli pakko ostaa ihan vaan ton värin takia.

Glitteristä ostin sit tollasen nuttura juttun (empä nyt näin väsyneenä muista nimee) ja sit tollasen ihanan pöllö rintaneulan <3

~Laura, hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti