sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusivuosi

Tältä näytti mun uusivuosi snäpchatin kautta, sillä unohdin kuvata kameralla. Se oli kyllä koko ajan esillä, mutta sillä tuli kuvattua vain ilotulituksia ja muita kuvia. Joten jos seuraat mua snäpissä (@lauraahello) oot jo nähny miten meidän ilta meni.
 photo blogi5_zpsnjkomvha.png
Suski ja Riikka saapu meille puol viiden aikoihin ja ruvettiin valmistautumaan iltaan. Oltiin tehty jonkun näkönen suunnitelma illan kulusta etukäteen, mutta sovittiin kanssa sellasen fiiliksen sattuessa päälle ei ole suunnitelmaa pakko noudattaa.
Aloitettiin ilta testaamalla Tigerista ostamiamme konfettiputkia. Ei oltu kaupassa tajuttu niiden olevan pelkkiä putkia ilman mitään laukaisumekanismia. Paketit avattauamme ruvettiin ihmettelemään, miten ihmeessä niiden kuuluu toimia. Niissä ei ollut mitään kunnon ohjeita, paitsi "ei saa avata päistä" "heiluta". No eipä onnistunut näillä ohjeilla. Tehtiinkin sitten ohjeiden vastaisesti ja revittiin päät auki, jolloin saatiin puhallettua konfetit ulos. Näiden toimimattomuus oli kuitenkin niin hauskaa, että naurettiin ja kikatettiin älyttömästi.
Ruuaksi tehtiin tortilloja, sillä ne on niin muunneltavissa ja saatiin niistä helposti kaikkien meidän makuun sopivia.  Ennen ruuanlaittoa lakkasin vielä Suskin kynnet ja samaan aikaan Riikka meikkaili sillä välillä.
 photo blogi4_zpsclqnmywv.png
Oli ihana pitkästä aikaa nähdä ja viettää aikaa kunnolla yhdessä, kun asutaan kuitenkin eri puolilla suomea. Koko ajan höpöteltiin kaikkea ja vaihdettiin kuulumisia.  Kuunnteltiin musiikkia ja syötiin herkkuja. Olin aamulla leiponu yllätykseks After Eight -mutakakun, joka maistui meille hyvin.
 photo blogi_zpszugovew0.png
Meillä oli myös meille perinteiseksi muodostunut kuvaushetki, jossa yritetään ottaa yhteiskuva, mutta jostain syystä se menee aina pelleilyks. Taidettiin kyllä saada muutama normaali kuva otettua.
Vähän vaille kakstoista muistettiin valaa tinat. Multa ois ainakin varmaan unohtunut, sillä niin moneen vuoteen en oo sitä tehny. Onneks muistettiin, sillä niitä oli hauska yrittää tulkita niiden merkitystä.
 photo blogi3_zpst8s5nxii.png

Puolen yön aikaan mentiin parvekkeelle kattomaan ja kuvaamaan, tai minä kuvasin, ilotulituksia. Niitä räjähtelikin ainakin viime vuoteen nähden ennätysmäinen määrä tässä lähistöllä. Sen jälkeen sytyteltiin muutamat tähtisädetikut, jotka on aina vaan yhtä nättejä.

Siinä vaiheessa, kun mun vanhemmat tuli takasin kotiin koiravaihdeiksi. Meidän koira siis pelkää raketteja. Me lähdettiin autolla liikenteeseen ja kohti lähintä yökerhon tyyppistä mestaa. Haluttiin päästä tanssimaan ja tanssittua tulikin niin paljon, että jalat on ollu nyt kaks päivää kipeet. Voi, että meillä oli hauskaa. 

 photo blogi2_zpszew4gitr.png

Kotona mä olin puol viideltä sen jälkeen, kun olin vieny tytöt Suskille yöks. Kotona mua odotti vielä koiran lenkitys, kun pauke oli jo hiljentynyt ja koira uskalsi lähteä pitemmälle lenkille.

 photo blogi1_zpswukhd5qu.png

Oli kyllä tosi kiva ilta kavereiden kanssa pitkästä aikaa. Kiitos!


Miten teidän uusivuosi meni ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti