keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Viikonlopun tekemisiä


Vaikka olin viime viikon sairaslomalla, lähin perjantaina mun serkulle yöks. Meillä oli sunnitelmissa mennä jäähallin kirpparille lauantaina ja ajateltiin, että parempi lähtee samasta paikasta, kun muuten toisen pitäis herätä niin aikasin.

Meijän oli tarkotus mennä aikasin nukkumaan, mutta sitte sinne tuli serkun kavereita ja istuttiin siinä sitte iltaa johonkin kolmeen asti. Herätys oli sitte ysiltä ja lähettiin kympiltä ajamaan keskustaa kohti.

 photo blogi_zps9085df94.jpg  photo blogi1_zps15d91083.jpg  photo BeFunky_maumljpg_zps7607c7bb.jpg

Jäähallilla oli oikeestaan aika paljon porukkaa, mutta onneks sielä on isot tilat. Myynnissä siellä oli oikeestaan aika paljon kaikenlaista krääsää. Ja vaatteita oli kanssa älyttömästi. Mä en menny sinne oikeestaan ettimään mitään tiettyä, kuhan kiertelin ja kattelin. Siellä oli kanssa kaikenlaisia ihania tavaroita, joita en kuitenkaan ostanut rahattomuuden takia. Löysin kuitenkin muutaman kivan kynsilakan aika halvalla. Kierreltiin siellä pari tuntia ja käytiin syömässä. Mentiin sit sen jälkeen käymään vantaalla, jollain isolla kirpputorilla IKEA:n takana. Se oli älyttömän iso paikka, mutta ihmiset oli hinnotelleet tavaransa ihan älyttömästi. Siellä oli kaikki älyttömän kallista ja osa vaatteista jopa rikkinäisiä. Ostin sieltä kuitenki kahet halvat aurinkolasit ja kynsisivellin -setin, vaikka se olikin aika kallis mun mielestä.

 photo blogi9_zps1b61dcb1.jpg  photo blogi8_zpsdff859c9.jpg  photo blogi7_zps0068b7cd.jpg  photo blogi6_zps224ebb2d.jpg  photo blogi5_zps43f87cce.jpg  photo blogi4_zpsbb4b19e7.jpg  photo blogi3_zpsbff47998.jpg  photo blogi2_zps835cba93.jpg

~ Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti