tiistai 9. syyskuuta 2014

Kissojen yö

Viime perjantaina (5.9) oli Korkeasaaressa Kissojen yö. Tänä perjantaina (12.9) on vielä toinen Kissojen yö, joten jos ei viime viikolla kerenny käymään nyt on vielä mahdollisuus. Liput sinne maksaa muistaakseni 15 euroa.

Mä sain sinne vapaa  liput serkkuni kautta. Niiden avulla päästiin jonon ohi portilla. Jonoa oli oikeestaa aika paljon, joten suosittelen ostamaan ennakkolipun, jos sinne ajattelitte mennä. Ennakkolipulla pääsee kanssa jonon ohi. Jännä etten itse ole käynyt Kissojen yössä aikaisemmin, vaikka asun niin lähellä Korkeasaarta. Kokemuksena Kissojen yö oli kiva, mutta paikalla oli älyttömästi ihmisiä ja eläimiä oli vaikea nähdä ihmismassan takaa. Kuitenkin jos jonotti vähän aikaa pääsi lähemmäs häkkejä ja näki ihan hyvin. Tää oli erilaita tekemistä tälleen välillä. Ja se oli mukavaa vaihtelua ainaiseen kaupungilla kiertämiseen tai shoppailuun. Voin kyllä myöntää, että ei mun olis tullu mentyä tonne, jos oisin joutunu maksamaan. Syynä siihen ois kyllä olla ihan puhtaasti, vaan se että mulla ei ois ollu rahaa siihen.

Korkeasaari näytti tosi kauniilta pimeellä, kun sinne oli viritetty erilaisia valoja sekä kynttiöiltä.

Korkeesaareen oli järjestetty erilaisia esiintyjiä, joista me käytiin katsomassa vaan Jujun keikka. Keikalla näkyvyys oli hyvä ja muutenkin keikka oli hyvä, vaikka en pahemmin Jujun biisejä tunnekkaan. Aikaisemmin päivällä oli ollut muitakin esiintyjiä, kuten Kliff. Myös tän viikon perjantaina siellä on muutamia esiintyjiä, kuten Kengurumeininki ja Jesse Kaikuranta.

 photo blogi2_zpsffbbcc66.jpg  photo blogi1_zps24836c95.jpg  photo blogi4_zps11e195dc.jpg  photo blogi3_zpsa8c37d7b.jpg  photo blogi_zps634f7616.jpg
 photo blogi5_zps63b66204.jpg  photo blogi6_zps0f0229c6.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti