keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Valokarnevaali 2015

Viime perjantaina työpäivän ja muutaman tunnin kaupungilla pyörimisen jälkeen menin Linnanmäen valokarnevaaleille valokuvaamaan. Moneen vuoteen siellä ei oo tullu käytyä, mutta yks mun omista vanhoista lempparivalokuvista on sieltä otettu, joten pitkästä aikaa halusin sinne mennä.

Oon oikeesti ilonen, että menin. Tuli oltua ulkona pari tuntia ja fiiliskin parani, vaikka kuinka paljon pitkän työviikon jälkeen. Laitteisiinhan mä en menny, kuvasin vaan. Ihan käsivaralla, kun laiskana en jalustaa jaksanu kantaa mukaan. Nautin ihan älyttömästi syysilmasta ja, kun sai sivusta seurata ihmisvilinää. Linnanmäki oli tosi kaunis iltavalaistuksessa ja siellä oli paljon enemmän panostettu kaikkiin valoihin, kun vertaan vuoteen 2012.

Vielä vuosi sitten en olisi varmaan yksin edes kehdannut lähteä sinne pyörimään. En ymmärrä itteeni, mitä oon joskus oikeen ajatellu. Oli niin rentouttavaa kulkea siellä ihan omassa tahdissa ja tehdä jotain mitä rakastan eli valokuvata.

Tykkään näistä kaikista kuvista ihan älyttömästi. Kaikista ihanin ja kaunein kuva on kuitenkin toi keinukaruselli kuva, koska keinukaruselli on vaan paras ja kaunis laite.

Kävitkö sinä valokarnevaaleilla ? 

 photo valo7_zpsuwijbguz.png  photo valo4_zpskek7lojx.png  photo valo2_zpsxgxfvqco.png  photo valo5_zpsfwwvb43m.png  photo valo1_zpsvh2cbacl.jpg  photo valo6_zpspnitu362.png  photo valo3_zpscxbe449u.png  photo valo_zpsaktyb5rs.jpg

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mä en oo ikinä käynyt noilla valokarnevaaleilla, ja kateellisena seurasin ihmisten mystoryja, kun ne oli tuolla. Järjestetäänkö tuo ihan vuosittain vai kuinka? :-) Täytyy yrittää päästä paikalle seuraavan kerran kun sellainen on!

    VastaaPoista