Ihan ensimmäisenä lähdin testaamaan suolaista pannukakkua. En muista koskaan syöneeni suolaista pannaria, joten tää oli ensimmäinen kerta ja jännitin aika paljon. Oon tosi surkea testaamaan uusia ruokia, joten tää oli kiva kokeilu.
Suolainen "pizza" pannari
1 ps Myllyn Paras pannukakkujauhoa
9dl maitoa
400g jauhelihaa
70g tomaattipyrettä
150-200g juustoraastetta
8 kirsikkatomaattia
mausteita omanmaun mukaan
Paistoin ensimmäisenä jauhelihan ja maustoin sen suolalla ja chilillä sekä lisäsin tomaattipyreen. (tää oli jo niin hyvää, että oisin voinut syödä sitä pelkästään) Sekoitin pannukakkujauhon ja maidon turpoamaan hetkeksi. Leikkasin kirsikkatomaatit neljään osaan.
Jauhelihan, tomaatit ja juustoraasteen levitin pellille ja kaadoin pannaritaikinan päälle. Uuniin 200 astetta 25 minuuttia.
Tykkäsin tästä tosi paljon, vaikka jännitinkin tuleeko tästä sellasta mitä en söisi. Oon nimittäin aika nirso. Mutta tää oli oikeesti hyvää. Tää maistu aivan pizzalta, mutta oli eri kuitenkin vähän erilaista. Kyllä voisin kuvitella tekeväni tätä uudestaan, ehkä kinkulla. Munhan oli aluksi tarkoitus tehdä puolet ja puolet kinkkua ja jauhelihaa, mutta jauhelihaa olikin niin paljon, että päädyin tekemään pelkästä jauhelihasta.
Oi, kuulostaa hyvältä! :-) Pitää varmaan joskus kokeilla, kun alkaa vähän tympimään jo tuo "tavallinen" itse tehty pitsa :-D
VastaaPoistaHaha :D tää oli niin hyvää, että oon syöny kohta yksinäni sen pellisisen.. aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi :DD
Poista